Pemamek on julkaissut uuden ketterän ja kompaktin PEMA Skytrack- robottihitsausaseman.

Helppokäyttöiset ominaisuudet ja moderni suunnittelu tekevät ratkaisusta optimaalisen valinnan erityyppisille ja -kokoisille konepajoille.

Uuteen kompaktiin robottiasemaan on integroitu 2-akselinen PEMA Skyhook Pro- käsittelypöytä, 6-akselinen Yaskawa- hitsausrobotti sekä lineaarinen robottirata. Ratkaisun maksimikäsittelykapasiteetti on 2000 kg. Trukilla siirrettävä PEMA Skytrack ei vaadi suurta lattiatilaa ja on nopea ottaa käyttöön.

“Pemamek tunnetaan tyypillisesti suuren kokoluokan hitsausautomaatiosta. Nyt olemme halunneet tuoda markkinoille robottihitsausratkaisun, joka on saatavilla kaiken kokoisille konepajoille. PEMA Skytrack on suunniteltu asemaksi, joka on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Näin ollen myös konepajat, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta robottihitsauksesta, pääsevät hyötymään modernin teknologian eduista,” kertoo Sakari VainioPemamekin tuotepäällikkö.

Standardi PEMA Skytrack- asema sisältää PEMA Skyhook Pro- käsittelypöydän, Yaskawa AR2010- robottikäsivarren, hitsaus- ja turvavarustelun. Asemaan on saatavilla PEMA WeldControl Offline tai Scan- käyttöjärjestelmät lisävarusteluna.