Neleksen modulaarinen läppäventtiilisarja mahdollistaa suuren määrän eri tuotevariaatioita Neles™ Neldisc™ metallitiivisteisestä läppäventtiilistä tai Jamesbury™ Wafer-Sphere™ pehmeätiivisteisestä läppäventtiilistä.

Neles esittelee uuden, monipuolisen läppäventtiilivalikoiman, joka mahdollistaa helpon venttiilivalinnan lukuisiin eri prosessiteollisuuden sovelluksiin. Huipputason toiminnallisuutensa ja asiakasprosesseista saadun kokemuksen avulla valikoima tarjoaa ylivertaisen prosessitehokkuuden ja auttaa entisestään pienentämään teollisuusprosessien ympäristöjalanjälkeä.

Venttiilin valinta helpoksi kaikissa sovelluksissa

Uusi sarja yhdistää 45 vuoden kokemuksen tuhansista asiakassovelluksista yhdeksi, monipuoliseksi ratkaisuksi.

”Halusimme tehdä venttiilin valinnan asiakkaillemme niin helpoksi kuin mahdollista. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat helposti valita haluamansa ominaisuudet, toiminnallisuudet ja materiaalit luodakseen kestävän ja luotettavan läppäventtiilin, joka täyttää juuri heidän prosessinsa vaatimukset,” sanoo Taija Hämäläinen, Neleksen läppäventtiilituotelinjan johtaja.

Tuotesarja tarjoaa luotettavia ratkaisuja moniin eri sovelluksiin, mukaan lukien miljoonia syklejä operoivia venttiilejä puhtaiden kaasujen käsittelyyn ja venttiilejä kulumiskestoa vaativiin sovelluksiin tai korrosoivien aineiden käsittelyyn. Keskenään vaihtokelpoiset komponentit ja standardoidut osat tekevät myös venttiilin suorituskyvyn parantamisesta helppoa ilman, että koko venttiili on vaihdettava.

Kestävämpää toimintaa pidennetyn elinkaaren ansiosta

Monipuolinen läppäventtiilisarja tarjoaa pidempikestoista tiiviyttä, matalamman operointimomentin, vähemmän kulumista ja mahdollisuuden suurempaan virtaamaan – toisin sanoen ylivertaisen prosessitehokkuuden ja energiansäästöä.

”Yhteen huoltoväliin keskittymisen sijaan halusimme ajatella tuotteen koko elinkaarta. Korkean suorituskyvyn lisäksi venttiilit on myös suunniteltu tehokasta huoltoa silmälläpitäen, mikä tarkoittaa, että ne on helppo koota ja purkaa. Huollettavuus lisää venttiilin elinikää ja turvallisuutta sekä minimoi syntyvän jätteen määrän,” Hämäläinen toteaa.

Uusien vaatimusten mukaiseksi päivitetty läppäventtiilisarja mahdollistaa lukemattoman määrän erilaisia kokoonpanoja Neleksen tunnetuista tuoteperheistä, metallitiivisteisestä Neles™ Neldisc™  – ja pehmeätiivisteisestä Jamesbury™ Wafer-Sphere™ – läppäventtiilistä. Katso lisätietoja Neleksen verkkosivuilta