Glaston on saanut yhdeltä Pohjois-Amerikan johtavalta lasinjalostajalta tilauksen edistyksellisestä tasokarkaisulinjasta vaativaan tuotantoon. Lähes 4 miljoonan euron tilaus on kirjattu Glastonin Q1/2022 tilauskertymään, ja linja toimitetaan asiakkaalle vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä.

Tiukentuneet rakennusmääräykset ja lasin laatuvaatimukset lisäävät turvalasin kysyntää. Pohjois-Amerikassa lasinjalostusmarkkinat ovat siirtyneet korkealaatuisen turvalasin jalostukseen jo muutamia vuosia sitten, ja tämä kehitys on kiihtynyt entisestään.

Glastonin asiakas, yksi Pohjois-Amerikan johtavista lasinvalmistajista, tarvitsi lisäkapasiteettia korkeimman lopputuotteen laadun takaamiseksi. Tämä pitkälle räätälöity tasokarkaisulinja, sisältäen korkeimman mahdollisen automaatiotason ja joustavuuden sekä korkean kapasiteetin ohuen ja paksun lasin tuotantoon, vastasi asiakkaan tarpeisiin.

“Kyseessä on erittäin räätälöity ratkaisu, jossa hyödynnetään joustavuuttamme ja kykyämme vastata asiakkaan vaatimuksiin ja tarpeisiin. Tämä karkaisulinja sopii täydellisesti asiakkaille, jotka vaativat äärimmäistä kapasiteettia ja mahdollisimman suurta tuotannon joustavuutta”, sanoo Kimmo Kuusela, Glastonin Strategic Accounts & Innovation -johtaja, Architectural business.